Seful politiei Falticeni risca sa fie exclus din structurile MAI, dupa ce a fost prins aproape in coma alcoolica la volan (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Şeful Poliţiei municipiului Fălticeni, comisarul şef Constantin Gagiu, riscă să fie dat afară din structurile MAI după ce a fost prins conducând prin oraşul a cărui ordine o conduce, aproape în comă alcoolică.

Conform datelor pe care le deţinem, incidentul a fost înregistrat pe parcursul nopţii dintre vineri şi sâmbătă (28 – 29 octombrie 2011) când comisarul şef C-tin Gagiu a fost prins de o echipă de control, întâmplător, plimbându-se liniştit pe străzile din Fălticeni, la volanul autoturismului proprietate personală.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Suceava, „în urma recoltării de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei a fost înregistrat un rezultat de 2,10 grame pe litru de sânge fiind întocmit dosar de cercetare penală privind conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală”.

„În momentul de faţă comisarul şef Constantin Gagiu este cercetat pentru săvârşirea unor fapte care aduc atingere statutului poliţistului iar din punct de vedere legal el riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 5 ani iar din punct de vedere disciplinar până la excluderea din structurile MAI”, a declarat pe parcursul zilei de marţi, insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de