Bautura l-a transformat pe un tanar de 19 ani din Stulpicani, judetul Suceava, in pericol public


Intră acum și în grupul de

Băuturile alcoolice consumate în mod excesiv l-au transformat pe un tânăr de 19 ani, din localitatea Stulpicani, judeţul Suceava, dintr-un băiat liniştit în pericolul public numărul unu al comunei.

Potrivit datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, miercuri după-amiază, Secţia 6 Poliţie Rurală Gura Humorului a fost sesizată cu privire la faptul că băiatul a provocat mai multe distrugeri într-un bar din localitate.

„În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat că băiatul a consumat băuturi alcoolice şi fără nici un motiv, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a distrus mai multe sticle cu băuturi alcoolice şi produse alimentare care se aflau în bar şi a spart sticla de la trei geamuri, precum şi de la uşa de acces”, se transmite într-un comunicat al IPJ Suceava.

Ca şi cum cele întâmplate nu ar fi fost de ajuns, după ce a ieşit afară din bar, tânărul a aruncat cu un obiect contondent în parbrizul unui autoturism parcat în apropiere, proprietatea unui consătean de 43 ani, prejudiciul total ridicându-se la valoarea de aproximativ 4.000 lei.

Cercetările sunt continuate de lucrătorii Secţiei 6 Poliţie Rurală Gura Humorului sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere și ultraj contra bunelor moravuri, urmând să se dispună procedural.


Intră acum și în grupul de