Iulian Dascalu recidiveaza cu amanarile. Iulius Group amana si lansarea integrala a Complexului PALAS din Iasi


Intră acum și în grupul de

Iulius Group, controlat de omul de afaceri Iulian Dascălu, a amânat deschiderea integrală a complexului Palas Iaşi pentru luna aprilie 2012, finalizat în proporţie de 82%, investiţia realizată până în prezent ridicându-se la 180 milioane de euro.

„În prezent, Palas este finalizat în proporţie de 82%. Suntem pregătiţi ca în luna aprilie 2012 să îl inaugurăm, punându-l la dispoziţia ieşenilor, locuitorilor din nord-estul ţării şi tuturor turiştilor. Prin funcţiunile sale, ansamblul Palas va dezvolta oraşul, va crea locuri de muncă, va atrage alte investiţii în regiune şi va contribui semnificativ la bugetul local şi al asigurărilor sociale”, a declarat, într-un comunicat, Iulian Dascălu, preşedintele Iulius Group şi preluat de www.sursadestiri.ro .

Initial, întregul ansamblu urma sa fie inaugurat integral în al doilea semestru din 2011, dar ulterior, grupul a precizat că deschiderea va fi anunţată în septembrie 2011.

Deschiderea a fost prevăzută pentru decembrie 2011, pentru ca firmele care au spaţii comerciale închiriate să obţină câstiguri în perioada sărbătorilor de iarnă, dar socoteala celor de Iulius Group nu s-a prea potrivit cu realităţile socio-economice din România.

Complexul Palas Iasi, care se desfasoara pe o suprafata total construită de 320.000 de metri pătraţi din centrul oraşului şi presupune o investiţie de 260 de milioane de euro, va integra o zonă comercială (Palas Mall si Palas Shopping Street), cladiri de birouri clasa A (20.000 de metri patrati), două hoteluri (de patru stele, respectiv small luxury), 100 de apartamente, un centru spa, o parcare subterana cu o capacitate de 2.500 de locuri si spatii de divertisment (cinema cu 10 sali, spatii de joaca).

De altfel, Iulian Dascălu are mari probleme şi cu IULIUS MALL Suceava, unde spaţiile comerciale libere sunt la mare concurenţa cu cele ocupate în momentul de faţă, iar promisiunile de la inaugurare, în privinţa deschiderii unui cinematograf la etajul mall-ului sucevean, făcute de Dascălu, nici până la ora aceasta nu au fost respectate.


Intră acum și în grupul de