Angajatorii norvegieni ofera salarii tentante pentru tehnicienii radio si de transmisii


Intră acum și în grupul de

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Suceava semnalează disponibilitatea a două locuri de muncă în Norvegia pentru calificarea de tehnician (inginer) radio şi tehnician (inginer) de transmisii.

Potrivit site-ului AJOFM Suceava, persoanele interesate de postul pentru tehnician (inginer) radio din regiunea Oslo, localitatea Oslo, trebuie să ştie că dacă vor fi angajaţi vor lucra pentru firma Pro Invenia AS. Job-ul implică măsurători de acoperire şi calitate, planificarea frecvenţelor şi a capacităţii, crearea de soluţii tehnice alternative, respectiv funcţionalitatea reţelei de acces.

De asemenea, potenţialul angajat trebuie să deţină diplomă de licenţă sau masterat, experienţă în domeniul industriei de telecomunicaţii, bune abilităţi de a lucra în echipă şi o atitudine pozitivă. O altă condiţie pentru ocuparea postului de tehnician (inginer) radio este aceea de a cunoaşte limba engleză, cunoaşterea unei limbi scandinave constituind de asemenea un avantaj.

Sursa citată menţionează că salariul aferent postului va fi de minim 40.000 euro brut/an, plus cheltuielile de călătorie asigurate în interes de serviciu. Totodată, firma se angajează să asigure cazarea viitorului angajat (până la trei luni de cazare gratuită în regiunea Oslo).

Totodată, AJOFM aduce la cunoştinţă o altă ofertă tentantă, tot pentru regiunea/localitatea Oslo din Norvegia, tot la firma Pro Invenia AS, de această dată pentru calificarea – technician (inginer) de transmisii. Cei care sunt interesaţi de acest job, trebuie să ştie că acesta implică: evaluarea si planificarea punctelor de acces si de performanţă a roll/out, organizarea şi coordonarea reţelei de dezvoltare, coordonarea cu contractanţii şi proprietarii de site, respectiv organizarea planurilor şi specificaţiilor de lucru pentru dezvoltarea reţelei.

Pentru ocuparea locului de muncă vacant este obligatorie cunoaşterea limbii engleze, cunoaşterea limbii scandinave reprezentând un avantaj. Salariul este de minim 40.000 de euro brut/an, plus cheltuielile de călătorie asigurate în interesul serviciului.

AJOFM Suceava precizează că durata contractului se va face în cazul ambelor posturi pentru o perioadă nedeterminată, termenul limită pentru aplicare fiind data de 31 decembrie 2011.

Cei interesaţi trebuie să ia legătura cu consilierul eures Lucian Sabadus prin e-mail [email protected], sau telefonic, la numărul 0260/612.463

Informaţii suplimentare pot fi furnizate pe site-ul AJOFM Suceava, sau la sediul instituţiei sucevene.


Intră acum și în grupul de