Voltaj la X Factor. Cea de-a doua gala live X Factor se aude sambata la Antena 1


Intră acum și în grupul de

Muzica bună se aude la Antena 1. Spectacolul continuă în galele live X Factor unde concurenţii rămaşi în concurs vor încerca să demonstreze de la o săptămână la alta că pot deveni un super star. După ce săptămâna trecută, Oceana a cântat pentru publicul roman la X Factor şi alţi artişti vor urca săptămânile viitoare pe cea mai mare scenă de sticlă din România – scena X Factor. Urmează Voltaj.

Telespectatorii Antenei 1 vor putea urmări la acest sfârşit de săpătmână cea de-a doua gală live X Factor, un spectacol în care muzica bună este cuvântul de ordine. Cei 11 concurenţi rămaşi în concurs vor interpreta melodii din repertoriul autohton, aşa cum le-o cere tema galei din această săptămână şi vor încerca să convingă publicul că merită să îi acorde voturile lui.

“Dincolo de nori”, “Mai frumoasă”, “Daca dragostea dispare” sau “Marionette” sunt doar o parte dintre surprizele pe care X Factor le pregăteşte telespectatorilor sâmbătă, 5 noiembrie, de la 20.20. Concurenţii vor străluci din nou în cel mai spectaculos decor de televiziune şi vor păşi pe cea mai mare scenă de sticlă din România, iar telespectatorii vor avea din nou ocazia să îşi voteze preferaţii.
Începând de săptămâna trecută de la prima gală live X Factor, publicul a devenit un membru al juriului. În vreme ce Paula Seling, Mihai Morar şi Adrian Sînă au devenit din juraţi, mentori, românii au devenit din telespectatori, judecători. De sâmbătă şi până duminică, publicul îşi poate vota preferaţii.

Surprizele pe care X Factor le are pentru telespectatori nu se opresc doar la evoluţiile concurenţilor. Românii vor vedea la Antena 1 un show de talie internaţională cu artişti pe măsură. Duminică, Voltaj va fi invitatul galei de săptămâna aceasta.

Tot duminică, telespectatorii vor afla care este concurentul care va părăsi în această săptămână competiţia pentru marele premiu: 200.000 de euro, oferit de Orange. La prima gală X Factor, Cristian Parmac este cel care a părăsit competiţia, însă a făcut-o cu fruntea sus, în apaluzele juraţilor, colegilor şi publicului. Decizia finală i-a aparţinut Paulei Seling şi, deşi prestaţia lui Cristian, la momentul salvării, a fost foarte bună, Paula nu a fost convinsă că are şanse mai departe.

Tensiunea creşte pe măsură ce numărul concurenţilor devine tot mai mic. Cum vor evolua în continuare, telespectatorii vor putea vedea urmărind în fiecare sâmbătă de la 20.20 şi duminica, de la 21.45, galele X Factor live.


Intră acum și în grupul de