Urmarire pe strazile din Suceava si incatusari ca-n filme dupa ce doi tineri au spart sediul CARP


Intră acum și în grupul de

Locuitorii din zona Mihai Viteazu a municipiului reşedinţă de judeţ au avut parte de scene ca în filme după ce doi tineri au fost surprinşi în timpul acţiunii după ce au spart Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) din Suceava.

Incidentul a avut loc aproape de miezul nopţii dintre vineri şi sâmbătă când poliţiştii au reuşit prinderea în flagrant a doi tineri, unul de 29 de ani din localitatea Broşteni, iar celălalt în vârstă de 19 ani din comuna Ipoteşti, judeţul Suceava, care, prin forţarea unui geam, au pătruns în sediul CARP Suceava pentru a fura banii din caserie.

Potrivit IPJ Suceava, „datorită operativităţii poliţiştilor, cel mai mare dintre autorii spargerii nu a avut timp să deschidă seifurile casieriei sau să sustragă valori din interior, cei doi reuşind însă ca în timpul spargerii să distrugă bunuri în sumă de circa 5.000 lei”.

La vederea organelor de ordine cei doi au luat-o la fugă locuitorii din zonă putând fi spectatorii unor scene de urmărire ca-n filme, hoţul de 29 de ani fiind de altfel şi cel mai greu de prins, încătuşarea lui făcându-se deabia în zona clădirii Statisticii Suceava.

„Suspecţii au fost reţinuţi pentru 24 ore iar duminică au fost prezentaţi la Judecătoria Suceava cu propunerea de arestare preventivă, instanţă care a admis cererea de arestare preventivă pentru primul pentru o perioadă de 29 de zile, în timp ce pentru al doilea s-a dispus măsura interzicerii de a părăsi localitatea de domiciliu pe o perioadă de 29 zile” se mai transmite într-un comunicat al IPJ Suceava emis pe adresa redacţiei noastre.


Intră acum și în grupul de