Un tanar din Zvoristea, judetul Suceava, s-a spanzurat dupa ce s-a certat cu iubita


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 23 de ani din localitatea Zvoriştea, judeţul Suceava, a ales să-şi pună capăt zilelor după ce s-a certat cu persoana iubită.

Corpul neînsufleţit al acestuia a fost descoperit chiar de tatăl băiatului duminică dimineaţă, în jurul orelor 07:30, într-o anexă a gospodăriei din spatele casei, folosită de familie ca depozit de furaje pentru animale.

Disperarea l-a cuprins pe sărmanul părinte în momentul în care mergând să dea de mâncare la vite şi-a găsit fiul spânzurat de o grindă a construcţiei.

Potrivit familiei, tânărul a recurs la acest gest după ce de aproape o lună de zile era tot mai abătut după ce relaţia de concubinaj pe care a avut-o cu o tânără din localitate s-a terminat brusc după o ceartă între cei doi, fata refuzând împăcarea.

Conform datelor puse la dispoziţie de IPJ Suceava, părinţii au declarat poliţiştilor că tânărul a mai încercat să se sinucidă în urmă cu aproximativ trei săptămâni.

La examinarea exterioară, cadavrul nu prezenta semne de violenţă, urmând ca după efectuarea necropsiei să se dispună procedural.


Intră acum și în grupul de