Un tanar din Zvoristea, judetul Suceava, s-a spanzurat dupa ce s-a certat cu iubita

Un tânăr de 23 de ani din localitatea Zvoriştea, judeţul Suceava, a ales să-şi pună capăt zilelor după ce s-a certat cu persoana iubită.

Corpul neînsufleţit al acestuia a fost descoperit chiar de tatăl băiatului duminică dimineaţă, în jurul orelor 07:30, într-o anexă a gospodăriei din spatele casei, folosită de familie ca depozit de furaje pentru animale.

Disperarea l-a cuprins pe sărmanul părinte în momentul în care mergând să dea de mâncare la vite şi-a găsit fiul spânzurat de o grindă a construcţiei.

Potrivit familiei, tânărul a recurs la acest gest după ce de aproape o lună de zile era tot mai abătut după ce relaţia de concubinaj pe care a avut-o cu o tânără din localitate s-a terminat brusc după o ceartă între cei doi, fata refuzând împăcarea.

Conform datelor puse la dispoziţie de IPJ Suceava, părinţii au declarat poliţiştilor că tânărul a mai încercat să se sinucidă în urmă cu aproximativ trei săptămâni.

La examinarea exterioară, cadavrul nu prezenta semne de violenţă, urmând ca după efectuarea necropsiei să se dispună procedural.

loading...