Doi tineri injunghiati cu o surubelnita, intr-un bar din comuna Arbore, judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Doi tineri cu vârsta de 20 şi respectiv 21 de ani au ajuns din bar direct la spital după ce, pe fondul consumului excesiv de băuturi alcoolice, s-au luat la bătaie cu un consătean de-al lor.

Potrivit cercetărilor efectuate de cadrele Secţiei de poliţie Rurală 3 Marginea, victimele sunt din localitatea Burla, iar duminică după-amiază, în timp ce mergeau către casă, aflându-se pe raza comunei Arbore, au intrat într-un bar unde au consumat băuturi alcoolice.

În timp ce dădeau pe gât paharele cu alcool, unul dintre tineri s-a luat la ceartă cu o altă persoană de sex masculin, de 27 de ani, din comuna Volovăţ, care locuieşte fără forme legale în comuna Arbore şi care se afla în bar la acea oră.

De la jigniri reciproce s-a ajuns repede la bătaie care a avut loc atât în incinta localului cât şi pe teresa din faţa acestuia. În timpul schimbului de pumni, tânărul de 27 de ani a scos o şurubelniţă pe care o avea la dânsul şi a început să lovească în stângă şi în dreapta fără să se uite.

„Ca urmare a leziunilor suferite, tinerii din localitatea Burla, au fost transportaţi cu ambulanţa la Spitalul municipal Rădăuţi, unde au fost internaţi cu diagnosticul de plăgi multiple înjunghiate umăr stâng, antebraţ stâng, umăr drept, regiune epigastrică, plagi înjunghiate hemitorace drept şi etilism acut”, se transmite într-un comunicat al IPJ Suceava.

În urma incidentului, toţi cei trei participanţi la bătaie s-au ales cu dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „lovire sau alte violenţe” şi „port ilegal de obiect înţepător într-un loc public”, urmând să se dispună procedural.


Intră acum și în grupul de