Comuna Manastirea Humorului, lasata fara curent electric de un falticenean rupt de beat


Intră acum și în grupul de

Aflat aproape de coma alcoolică după ce a băut toată noaptea, un tânăr de 24 de ani din municipiul Fălticeni, judeţul Suceava, nu s-a sfiit să se suie la volanul unei maşini şi să gonească nebuneşte prin localitatea Mănăstirea Humorului. Gestul necugetat al tânărului, care s-a izbit cu autoturismul într-un stâlp de electricitate, i-a lăsat fără curent electric pe locuitorii comunei sucevene.

Potrivit informaţiilor puse la dispoziţie de Biroul relaţii publice din cadrul IPJ Suceava, totul a avut loc duminică dimineaţă, în jurul orei 07:00 pe DJ 177, în interiorul localităţii Mănăstirea Humorului, când conducătorul auto, pe fondul consumului de alcool şi a vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a derapat, intrând cu partea din faţă a autoturismului în stâlpul pentru transport energie electrică.

Impactul a fost atât de violent încât stâlpul s-a rupt pur şi simplu, întrerupându-se alimentarea cu energie electrică a comunei, iar maşina şi-a continuat deplasarea oprindu-se doar după ce a intrat în bucătăria de vară a unei gospodării particulare.

Surprinzător, în urma incidentului, şoferul s-a ales doar cu răni uşoare, iar în urma verificării cu aparatul etilotest rezultatul a fost de 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Intră acum și în grupul de