Seful IPJ Suceava: Seful Politiei Falticeni risca demiterea din Politie (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, comisar şef Nicuşor Todiruţ, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că ancheta Consiliului de disciplină din cadrul IPJ Suceava în cazul şefului Poliţiei Fălticeni, care a fost prins conducând băut, va fi făcută după revenirea acestuia din concediul medical. Potrivit lui Todiruţ, şeful Poliţiei Fălticeni riscă sancţiuni de la mustrare scrisă până la demiterea din Poliţie.

Şeful Poliţiei municipiului Fălticeni, comisar-şef Constantin Gagiu, este cercetat penal de Parchetul Curţii de Apel Suceava, după ce a fost prins băut la volanul autoturismului său.

Potrivit Parchetului Curţii de Apel Suceava, în noaptea de 28 spre 29 octombrie comisarul-şef Constantin Gagiu a fost depistat în trafic, în municipiul Fălticeni, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Conform buletinului de analiză toxicologie-alcoolemie emis de Serviciul de Medicină Legală Suceava, acesta avea o alcoolemie de 2,10 la mie la prima recoltare şi de 1,95 la mie la a doua recoltare.

Şeful Poliţiei Fălticeni este cercetat pentru “conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are în sânge o îmbibaţie alcoolică ce depăşeşte limita legală”.


Intră acum și în grupul de