Sucevean golit in liniste de toate bunurile din casa pe cand era plecat in Elvetia


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 36 de ani din municipiul reşedinţă de judeţ a avut neplăcuta surpriză să constate că a fost golit de toate bunurile din casa în care locuieşte pe când era plecat peste hotarele ţării.

Din cercetările polițiștilor a rezultat faptul că bărbatul a fost plecat preţ de trei zile într-o cursă în Elveţia, iar în perioada în care a lipsit de acasă, autori rămaşi necunoscuți au pătruns în locuinţa sa, de unde au sustras două monitoare LCD, o unitate de calculator, două tastaturi, o unitate UPS, un scaner portabil de citit preţuri şi două role de cablu electric şi TV.

În plus, la plecare, spărgătorii au luat cu ei şi 20 de sticle de votcă, 20 bucăți conserve de carne și un motor electric.

Organele de ordine cred că spargerea locuinţei a fost făcută de o persoană care cunoştea victima şi programul acesteia deoarece “uşa de la intrarea în locuinţă nu prezintă urme de forţare, iar în interiorul acesteia nu s-au constatat urme de răvăşire sau răscolire”.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului Investigații Criminale Suceava, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor și recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de