PDL Suceava isi avertizeaza membrii sa nu incerce sa incalce legea pentru ca nu ii apara nimeni (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Liderul judeţean sucevean al PDL, Gheorghe Flutur, a recunoscut că în momentul de faţă partidul trece printr-o perioadă mai delicată dar s-a declarat bucuros că cei care au probleme cu legea, din PDL, nu sunt „ţinuti în braţe de partid”, aşa cum s-a întâmplat în cazul celor din PSD.

Flutur, care este şi prim-vicepreşedintele PDL a declarat, sâmbătă, în cadrul şedinţei Consiliului de Coordonare Local a partidului că, din păcate, în PDL sunt şi uscături, dar că partidul nu este avocatul celor fără de lege aşa cum se întâmplă în PSD unde Victor Ponta este „avocatul teribil al urmaşilor mătuşii Tamara”.

Flutur a declarat în cadrul Consiliului de Coordonare Local al PDL Suceava care a avut loc in weekend, că membrii PDL Suceava trebuie să fie corecţi, oneşti şi să-şi vadă de treabă, arătând că sunt „unele uscături” în partid care sunt daţi afară din partid în timp ce PSD se adună cu sutele în jurul celor acuzaţi.

„Vedem că nepoţii mătuşii Tamara s-au ascuns sub fusta Parlamentului şi nu se predau”, a ţinut să remarce cu oarecare satisfactie Gheorghe Flutur.
El a mai adăugat că preşedintele PSD, Victor Ponta, anunţă că va face „nu ştiu ce” când va ajunge la putere dar ca a devenit „avocatul teribil al urmaşilor mătuşii Tamara” încercând să acopere acuzaţiile aduse membrilor PSD pentru că „miroase a prescriere şi că lumea uită”.

Liderul naţional al PDL i-a îndemnat pe democrat-liberalii suceveni să fie cinstiţi, oneşti şi să-şi vadă de treabă şi a avertizat că PDL nu este avocatul celor fără de lege, iar acum se vede foarte bine că indiferent de poziţiile ocupate de membri ai partidului, justiţia îşi face datoria.

„Din păcate sunt şi uscături şi suportăm costul politic”, a ţinut să remarce la final Gheorghe Flutur.

O părere asemănătoare a avut-o şi secretarul general al PDL Suceava, deputatul Ioan Bălan, care a declarat că în PDL cine încalcă legea se poate considera „pe cont propriu” şi că nu trebuie să apeleze la conducerea PDl pentru un eventual ajutor pentru că acesta nu va veni.

„Politicul aflat la putere nu mai ţine în braţe pe nimeni. Cine încalcă legea e pe cont propriu”, a ţinut să sublinieze deputatul Ioan Bălan.


Intră acum și în grupul de