Tanar de 31 de ani scos mort dintr-o fantana, duminica, la Dumbraveni


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 31 de ani şi-a pierdut viaţa pe parcursul zilei de duminică, după ce a căzut într-o fântână adâncă de 12 metri.

Din datele existente, victima se afla în jurul orelor 13:00, în curtea unui gospodar din localitatea Dumbrăveni, judeţul Suceava, şi s-a dus până la fântâna acestuia pentru a scoate o căldare cu apă. Din motive deocamdată necunoscute, tânărul s-a aplecat spre interiorul puţului, moment în care se pare că s-a dezechilibrat şi a căzut în fântână.

Disperaţi, martorii întregii scene au sunat de urgenţă la 112 solicitând ajutorul pompierilor. Ajunşi de urgenţă la faţa locului, cu modulul SMURD aparţinând Detaşamentului de pompieri Suceava, cadrele militare au făcut tot posibilul să salveze viaţa victimei.

Din păcate, după mai bine de o oră de eforturi depuse cu ajutorul accesoriilor specifie echipei de intervenţie, corpul tânărului a fost scos fără viaţă la suprafaţă, fiind predat unui echipaj de ambulanţă care a încercat în zadar să-l resusciteze.

Ancheta a fost preluată de către procurori pentru stabilirea cu exactitate a condiţiilor producerii evenimentului nedorit.


Intră acum și în grupul de