Consumul excesiv de bauturi alcoolice i-a transformat pe doi barbati din Radaseni in luptatori K1


Intră acum și în grupul de

Doi bărbaţi din localitatea Rădăşeni, judeţul Suceava, s-au transformat în luptători K1, după ce au consumat împreună băuturi alcoolice, preţ de câteva ore bune.

Potrivit datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, totul a început la miezul nopţii dintre duminică şi luni, când, unul dintre autorii scandalului, în vârstă de 42 de ani, a mers la un vecin pentru a-l căuta pe fratele său. Acolo, omul l-a mai găsit şi pe un alt consătean, de 47 de ani, şi cu toţii s-au apucat de băut până în jurul orei 03:00.

“Din cauza stării de ebrietate și a unor conflicte mai vechi cu vecinul său, bărbatul de 47 de ani a încercat să-l lovească pe cel de 42, amenințându-l cu un cuțit de bucătărie pe care îl avea asupra sa. Între cei doi a avut loc o altercație, în urma căreia cel mai tânăr l-a lovit pe celălalt cu pumnii și picioarele în zona feței și a toracelui, provocându-i mai multe leziuni”, se transmite în comunicatul IPJ Suceava.

Cei doi au fost conduși la sediul Postului de poliție Rădășeni pentru audieri și întrucât unul dintre ei acuza dureri abdominale, a fost transportat la Spitalul municipal Fălticeni, unde a fost diagnosticat cu „fracturi costale și infizem subcutanat stâng”, acesta rămânând internat.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar în funcţie de zilele de îngrijiri medico-legale acordate victimei, se va dispune procedural.


Intră acum și în grupul de