Doi ucraineni au ramas fara masina dupa ce au fost prinsi in trafic transportând tigari de contrabanda


Intră acum și în grupul de

Doi soţi având cetăţenie ucraineană au fost nevoiţi să se întoarcă în ţara de origine pe jos după ce au fost prinşi în traficul rutier sucevean transportând cu maşina proprietate, ţigări de contrabandă.

Potrivit informaţiilor oferite de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, maşina în care se aflau cei doi, un bărbat de 39 de ani şi soţia acestuia de 36 de ani, a fost oprită pentru un control de rutină luni în jurul orelor 01:30 de un echipaj de poliţie din Siret, în timpul executării serviciului de patrulare, pe strada 9 Mai din localitate.

„În urma efectuării controlului autoturismului, în interior s-a constatat că sub scaunele din față, în buzunarele huselor cu care erau prevăzute scaunele din față precum și în portbagaj sub mocheta din zona aripilor, se afla ascunsă cantitatea de aproximativ 260 de pachete de țigări cu timbru fiscal de proveniență ucraineană pentru care nu s-au prezentat documente de transport sau proveniență” ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

Cei doi au fost conduși la sediul Poliției Orașului Siret și întreaga cantitate de țigări în valoare de aproximativ de 2.600 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul a fost indisponibilizat fiind totodată întocmit şi dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de „contrabandă”.


Intră acum și în grupul de