Ultima suta de metri pe santierele sucevene. Municipalitatea a cerut atentie maxima constructorilor din cauza temperaturilor tot mai scazute (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Vremea rece înregistrată în ultima perioadă a tras un semnal de alarmă pentru constructorii de pe şantierele din municipiul reşedinţă de judeţ dar şi pentru conducerea administraţiei publice locale sucevene.

În cadrul ultimului comandament susţinut la sediul Primăriei Suceava, pe parcursul zilei de marţi, primarul oraşului, Ion Lungu, a solicitat diriginţilor de şantier să acorde o atenţie sporită tuturor lucrărilor pe care le mai derulează din cauza temperaturilor negative.

Potrivit municipalităţii în momentul de faţă se mai derulează activităţi de finalizare a lucrărilor începute urmând ca în cel mai scurt timp toate şantierele din oraş să intre în procesul de conservare.

Pe de altă parte edilul şef al Sucevei, Ion Lungu, se declară mulţumit de ceea ce s-a făcut până acum, în special în ceea ce priveşte parcajele subterane din centrul oraşului şi a zonei pietonale din apropiere, pentru care sunt aşteptate să vină din import, până pe 10 decembrie, şi lămpile necesare iluminării publice din zonă.

„Pe timpul iernii, atât cât va mai permite vremea, se va lucra în interiorul celor două parcări la instalaţiile de ventilaţie, iluminat şi stingerea incendiilor iar în ceea ce priveşte reabilitarea străzilor din cartierul Burdujeni Sat se vor continua lucrările privind turnarea straturilor de beton dar numai dacă temperaturile sunt pozitive” a declarat Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de