Doar un stalp electric si gardul unei gospodarii au putut opri soferul unui Seat, sambata pe raza comunei Scheia. Afla aici cum s-a petrecut totul (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Viteza excesivă a stat la baza unui grav accident de circulaţie petrecut sâmbătă după-amiază pe raza localităţii Şcheia, judeţul Suceava. Doar un stâlp electric şi gardul unei gospodării de pe marginea şoselei au putut să-l oprească pe şoferul unui autoturism marca Seat.

Impactul a fost atât de puternic încât maşina a rupt pur şi simplu stâlpul din beton, a distrus poarta şi aproximativ şapte metri din gardul gospodăriei, lovind şi o conductă de gaz metan care s-a fisurat.

Imediat la faţa locului au fost chemaţi pompierii militari aparţinând ISU Suceava cu un echipaj SMURD şi o autospecială de intervenţie.

„Pompierii au executat localizarea şi evacuarea zonei, realizarea unui dispozitiv de protecţie, verificarea scurgerilor de lichide combustibile de la autoturism şi acordarea primului ajutor medical celor două victime aflate în maşină” ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, slt. Florin Monoranu.

La locul accidentului s-au prezentat şi echipele de intervenţie de la electricitate şi gaze care au remediat defecţiunile provocate de şoferul vitezoman.


Intră acum și în grupul de