Un tanar de 19 ani din Radauti a lovit cu un cutit mai multe persoane aflate la o petrecere


Intră acum și în grupul de

O petrecere organizată într-un imobil situat pe raza municipiului Rădăuţi, judeţul Suceava, s-a transformat duminică noapte într-un coşmar pentru cei prezenţi, după ce alcoolul a luat minţile unui tânăr de 19 ani din localitate.

Potrivit cercetărilor efectuate de organele de ordine chemate în ajutor, totul a început în jurul orelor 23:30, pentru calmarea tânărului reclacitrant fiind nevoie de intervenţia a două echipaje aparţinând Poliţiei municipiului Rădăuţi.

Petrecerea a început într-un imobil de pe strada Ştefan cel Mare din localitate odată cu lăsarea întunericului şi nici unul dintre tinerii prezenţi nu se aştepta la ceea ce urma să se întâmple. Cu toate astea, aproape de miezul nopţii, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, unul dintre petrecăreţi a luat asupra sa un spray iritant lacrimogen cu care a început să pulverizeze fără motiv asupra altui tânăr de 23 ani, din oraş, pe care l-a şi lovit cu un cuţit în zona cotului mâinii drepte.

„Observând ceea ce se întâmplă, o altă persoană de sex masculin de 28 ani, din localitate, a încercat să intervină fiind şi ea lovită cu cuţitul având lama de 10 cm lungime, de acelaşi tânăr, pe obrazul drept”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

În cauză se efectuează cercetări faţă de agresor sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „lovire sau alte violenţe” şi „portul fără drept în locurile publice a obiectelor fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere sau împungere”.


Intră acum și în grupul de