Flutur: „Cu toate greutatile din tara, rectificarea bugetara a CJ Suceava este pozitiva”


Intră acum și în grupul de

Marţi, 29 noiembrie 2011, şedinţă ordinară a CJ Suceava

Consilierii judeţeni au votat în unanimitate rectificarea bugetară propusă de Gheorghe Flutur. Şeful administraţiei judeţene a promis ca până la finele anului să mai facă o rectificare.

TEXT LIVE

Gheorghe Flutur, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava:

“Cu toate greutatile din tara, rectificarea bugetara a CJ Suceava este pozitiva. Vrem să dăm bani pentru primării aflate în dificultate sau extremă dificultate.”

Petru Ştirbu, consilier judeţean PSD:

“Aş găsi suficiente motive ca să contest mai multe sume din rectificativ. Nu fac asta pentru că e mai bine aşa decât să nu avem ce repartiza. Faţă de altădată, repartizarea pe unităţi administrative s-a făcut cu obiectivitate şi realism. Asta nu înseamnă că totul e în regulă. Cer diminuarea unor sume de bani de la Dolhasca, Mălini, Ciocăneşti, Salcea, Ipoteşti, Vicovu de Jos, Moara şi Frasin.”

Brânduşel Nichitean, consilier judeţean PNL:

“E pentru prima dată când se face o analiză mai pertinentă a comunelor care au nevoie adevărată de bani. Ajutăm în sfârşit pe cei cu nevoi.”

Gheorghe Flutur: “La proiectul Utilităţi şi mediu la standarde europene am plătit până acum 40 de milioane de euro doar dobânzi, la 80 de milioane euro credit. Pentru oraşul Câmpulung, dobânzile la creditul acesta sunt de un milion de euro pe an. 20 de ani de aici înainte va avea de plătit asta.”

Daniel Cadariu, vicepreşedinte CJ Suceava:

“Am schimbat administratorul judiciar de la Drumuri şi Poduri. Noul administrator are mandat să facă să meargă societatea, să o rentabilizeze”.


Intră acum și în grupul de