Noi retaileri in portofoliul Iulius Mall Suceava. Detalii aici


Intră acum și în grupul de

În portofoliul Iulius Mall Suceava au intrat, de curând, noi parteneri care răspund actualelor preferinţe ale clienţilor din nordul ţării: modă feminină la Be Fancy, podoabe britanice unicat la GiJewellery, dulciuri din Ucraina la SiA Tech şi închirieri auto şi şcoală de şoferi la standul „Sigur la volan”, informează într-un comunicat de presă reprezentanţii grupului de PR din cadrul complexului comercial.

Potrivit acestora, Be Fancy s-a dedicat stilului şi frumuseţii feminine, iar colecţiile sale încântă clientele în Iulius Mall. Lucrurile cu farmec, mereu altele, se numără în colecţiile noului retailer de fashion. Ţinutele sunt caracterizate în special de bucuria de a trăi într-o lume în care totul se transformă, iar gama variată de modele şi de culori este accesibilă pentru orice tânără care doreşte să fie fancy. Amenajat în tendinţe, magazinul se distinge prin conceptul de produs Pronto Moda, mereu nou, de actualitate, prin paleta extrem de diversificată a modelelor, pretabile la evenimente de la cele mai importante, la cele obişnuite din viaţa clientelor. Pe lângă eleganţă, originalitate şi stil, Be Fancy are un raport calitate/preţ foarte bun. De la 25 de lei pleacă preţul unor articole vestimentare, iar reducerile de preţ oscilează între 20 şi 40%, mai ales la ţinute casual şi cele office. Be Fancy s-a deschis în luna noiembrie la parterul Iulius Mall, vis-à-vis de Flanco.

„Bijuterii unicat fabricate în Marea Britanie pentru doamnele şi domnişoarele care preţuiesc pietrele şi metalele nobile se găsesc acum la GiJewellery, la parterul Iulius Mall. Create manual din aur şi argint, înnobilate cu pietre naturale preţioase şi semipreţioase pentru care se acordă certificate de calitate, colierele, cerceii, brăţările, inelele, pandantele sau broşele se înscriu în aceeaşi linie de creaţie a trei designeri britanici renumiţi în tagma bijutierilor. GiJewellery se adresează şi domnilor şi tinerilor care doresc să fie unici şi a intrat cu o gamă diversă pe piaţa din România acum mai bine de 6 ani. Apetitul clienţilor pentru aceste podoabe a crescut, astfel că bijuteriile cu această marcă se vând în ţară în 7 oraşe. Preţul fiecărei piese pleacă în medie de la 150 lei şi depinde de metal, mărime, piatră sau pietrele montate şi de greutate. „Te invităm să cunoşti lumea pe care am creat-o îmbinând calitatea, experienţa şi designul modern cu strălucirea magică a pietrelor preţioase”, a precizat Lăcrămioara Groza, manager GiJewellery. Clienţii fideli beneficiază de avantaje. Deţinătorii de carduri de credit Banca Transilvania pot achiziţiona bijuterii cu 5 rate lunare fără dobândă sau cu 5% discount acordat în puncte de fidelitate. Noul magazin pregăteşte cadouri, surprize şi o tombolă specială de Crăciun”, se arată în comunicatul de presă.

Totodată, în comunicat se precizează că SiA Tech aduce în Iulius Mall un stand plin cu… dulciuri. Bomboane şi ciocolată din Ucraina în diferite sortimente sunt puse în vânzare, de câteva zile, la parterul centrului comercial, lângă Centrul Info. AVK este celebrul producător de dulciuri care aprovizionează piaţa din Ucraina, Rusia, şi Europa de Sud-Est. Bomboane şi batoane din ciocolată, unele variat asezonate, jeleuri, napolitane şi biscuiţi cu fructe, sau dulciuri fără… zahăr, se găsesc acum în gamă largă la Sia Tech. Între 2 şi 6 lei diferă preţul la 100 grame de bomboane sau produse AVK. Printre nouăţi se numără bomboane praline, cu cremă de şampanie sau lapte condensat sau fondante cu lichioruri.

„ << Sigur la volan >> este un punct de închiriere de maşini, dar şi şcoală de şoferi şi atestări profesionale, recent deschis în Iulius Mall, la parter, lângă Leonardo, profil nou adus în centrul comercial. După şcolarizare şi practică în teren, şoferii din Suceava amatori sau profesionişti pot obţine categoriile A1 şi B1 (de la vârsta de 16 ani), precum şi categoriile A, B, C, CE, D şi DE. Şcoala auto dispune de diferite mărci de autoturisme şi autovehicule, centru de formare şi perfecţionare atestate în domeniul transporturilor rutiere. << Sigur la volan >> dispune în Iulius Mall de oferte avantajoase: oferă gratuit categoria A la şcolarizare B+A, categoria E gratuit pentru cursurile categoriilor B+E şi cursuri de legislaţie rutieră pentru conducerea mopedelor. Pentru şoferii profesionişti, cursanţii şcolarizaţi pentru categoriile C, CE şi D beneficiază de reducere la cursurile de obţinere a atestatelor profesionale şi examinarea de traseu. De asemenea, << Sigur la volan >> este singura companie de profil din Suceava care programează cursanţii la examenul auto direct de la şcoală, pe internet.

Rent-a-car este serviciul oferit acum şi în Iulius Mall, diferitele mărci de autovehicule noi şi second hand (de la maşini sport la limuzine) putând fi închiriate cu preţuri ce pleacă de la 25 euro/zi, pentru mai multe zile oferindu-se reducere de preţ”, transmit reprezentanţii Iulius Mall Suceava.


Intră acum și în grupul de