Le-a luat foc casa in timp ce proprietarii sunt plecati la munca in strainatate


Intră acum și în grupul de

Detaşamentul de pompieri Rădăuţi a intervenit, cu două autospeciale, la miezul nopţii dintre sâmbătă şi duminică, pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă particulară de pe raza comunei Horodnic de Sus, judeţul Suceava.

Flăcările au fost zărite de vecini care au alertat de urgenţă pompierii, mai ales fiind ştiut de către aceştia că proprietarii locuinţei nu se află acasă, fiind duşi la muncă în străinătate.

„La sosirea militarilor, incendiul se manifesta în interiorul dormitorului, existând pericolul de propagare la întreaga casă şi anexele acesteia, arzând tâmplăria din lemn, o canapea, mai multe obiecte electrocasnice şi de mobilier” ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, plt.maj. Alin Găleată.

Din primele cercetări, a rezultat că incendiul a avut drept cauză folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul cercetările fiind preluate de către poliţişti pentru a afla cu exactitate despre cine a fost vorba şi cum s-au petrecut lucrurile.


Intră acum și în grupul de