Concubin recalcitrant impuscat in abdomen de politistul venit sa aplaneze conflictul


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 36 de ani din localitatea Bilca, judeţul Suceava, a ajuns împuşcat la spital după ce doar gloanţele organelor de ordine chemate să aplaneze un conflict provocat de acesta au fost în stare să-l liniştească.

Conform datelor pe care le deţinem incidentul a avut loc sâmbătă aproape de miezul nopţii în gospodăria unei femei de pe raza comunei Moldova Suliţa. Aici, concubinul acesteia, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, provoca un scandal monstruos, fiind solicitată în jurul orelor 23:30, intervenţia unei patrule de siguranţă publică din cadrul Secţiei nr.11 Pojorâta.

Când au ajuns, poliţiştii l-au găsit pe bărbat în curtea locuinţei solicitându-i-se acestuia să se legitimeze.

„S-a procedat la legitimarea acestuia, brusc insa el a scos un cuţit şi s-a repezit spre polițiști. Unul dintre agenţi a scos pistolul, l-a armat și l-a somat să se oprească, însă agresorul a continuat deplasarea spre polițist ridicând cuțitul cu intenția de a lovi, deși a fost somat a doua oară. Atacul fiind săvârșit prin surprindere, agentul a fost tăiat superficial în zona cefei. Polițistul a reușit să-l împingă, somându-l din nou că va folosi pistolul din dotare, dar bărbatul s-a repezit din nou spre agentul de poliție moment în care acesta a tras un singur foc de armă spre agresor, glonțul nimerindu-l în abdomen” ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

În urma incidentului, atât polițistul cât și agresorul au fost transportați la Spitalul C-lung Moldovenesc, respectiv Spitalul Judeţean Suceava, unde în urma examinărilor preliminare s-a stabilit că agentul de poliție prezintă plagă tăiată cuțit parietală stângă, mandibulă dreaptă, față externă coapsă dreaptă, dermatroziuni latero-cervical dreapta și parietală stânga”, iar agresorul cu ”traumatism abdominal acut posttraumatic, plagă împușcată regiunea abdominală stânga, hipotermie” urmând a se efectua intervenție chirurgicală.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava conform competenței.


Intră acum și în grupul de