Grea încercare pentru Paula Seling la X Factor. Mihai Morar si Adi Sînă i-au eliminat pe cei de la Duo Voice


Intră acum și în grupul de

Paula Seling a avut din nou parte de cele mai mari emoţii duminică seară la X Factor. Duo Voice şi T & L au intrat la duel, iar membrii juriului au decis ca T & L să rămână în concurs. Imediat după aflarea deciziei, Paula le-a făcut o invitaţie – surpriză celor de la Duo Voice, de a cânta împreună pe scena unui concert din Craiova, în luni seară. Prestaţia celor de la Direcţia 5 a stârnit ropote de aplauze pe scena de la X Factor. Pe mai departe, misiunea mentorilor este din ce în ce mai grea, cei şase concurenţi rămaşi în lupta pentru marele premiu promiţând apariţii de zile mari pe scena megashow-ului X Factor.

Cea de-a şasea gală live X Factor a adus din nou la duel două grupuri din categoria Paulei Seling. Duo Voice şi T & L i-au dat mari emoţii juratei X Factor, însă în mod nesperat decizia a fost luată de ceilalalţi doi membrii ai juriului, Adrian şi Mihai, care au votat ca T & L să rămână în concurs. Imediat după aflarea deciziei însă, Paula le-a făcut o invitaţie extraordinară celor de la Duo Voice: aceea de a urca împreună pe scena unui concert al artistei, la Craiova.

Marcus şi Elena, cei doi concurenţi Duo Voice au păşit pe scena X Factor cu gândul de a impresiona publicul, dar mai ales juriul megashow-ului. Piesa interpretată de cei doi copii – minune ai concursului, aşa cum au fost ei numiţi, “Hallelujah”, i-a lăsat pe toţi fără cuvinte. De cealaltă baricadă, T&L au abordat duelul plini de energie, cu piesa “Back to Black”, cu care cei doi tineri au smuls ropote de aplauze şi care le-a adus cel de-al doilea vot pentru a rămâne în concurs.

Spectacolul excepţional cu care megashow-ul X Factor ne-a obişnuit deja săptămână de săptămână a fost duminică seară alimentat de cei de la Direcţia 5, a căror prestaţie a ridicat în picioare publicul X Factor, stârnind ropote de aplauze încă de la primele acorduri ale piesei. Nici incidentele nu au întârziat să apară, Diana Hetea iscând un conflict în rândul concurenţilor. Supărată fiind, tânăra din categoria Peste 25 de ani, al cărei mentor este Adrian Sînă, a refuzat să cânte în deschiderea galei de duminică seară, alături de ceilalţi concurenţi.

Pe mai departe, seara de duminică şi, în special, momentul deciziei devine unul din ce în ce mai greu. Din 12 concurenţi, câţi au dat startul plini de emoţie şi totodată încrezători în sine primei gale live X Factor, au mai rămas doar şase în lupta pentru cel mai mare premiu din istoria televiziunii: 200.000 de euro.


Intră acum și în grupul de