Vicepresedintele TSD Suceava, Mihai Reman, este de luni consilier local cu acte in regula in deliberativul radautean (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

După opt ani de activitate politică, ocupantul funcţiei de vicepreşedinte al organizaţiei judeţene a TSD Suceava, Mihai Reman, este începând de luni, consilier local cu acte în regulă în deliberativul municipiului Rădăuţi.

Investirea lui în funcţie a venit după ce preşedintele PSD Rădăuţi, Iulian Băncescu, ocupantul de drept al scaunului de consilier, a demisionat din motive personale.

Fost director adjunct la Direcţia Judeţeană pentru Tineret Suceava, profesorul Mihai Reman, în vârstă de 33 de ani, este absolvent al Universităţii “Al. Ioan Cuza” din Iaşi, iar în prezent ocupă funcţia de consilier al deputatului Eugen Bejenariu, este secretarul şi purtătorul de cuvânt al Organizaţiei municipale PSD Rădăuţi, vicepreşedinte TSD Suceava şi membru în Consiliul Director al Societăţii pentru Cultură şi Literatură Română în Bucovina.

După depunerea jurământului în faţa colegilor în cadrul şedinţei ordinare a deliberativului local rădăuţean de luni, proaspătul consilier a ţinut să mulţumească locuitorilor pentru încrederea acordată şi a declarat că “în ciuda faptului că sunt cel mai tânăr dintre membrii Consiliului Local Rădăuţi, nu voi precupeţi nicio secundă în a depune toate eforturile în încercarea de a rezolva problemele cu care se confruntă cetăţenii acestui oraş”.


Intră acum și în grupul de