Plesu, Noica si Liiceanu, primiti cu mult entuziasm de elevii si profesorii de la colegiile castigatoare in cadrul competitiei balurilor organizata de NewsBucovina.ro (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Fondurile de carte oferite de NewsBucovina.ro şi Tipografia “Accent Print” în urma desemnării câştigătorilor concursului “Balul Bobocilor organizat anul acesta de liceul tău e cel mai tare din judeţ!” a ajuns luni în bibliotecile Colegiului Tehnic Rădăuţi şi a Colegiului Naţional “Alexandru cel Bun” din Gura Humorului.

Echipa NewsBucovina.ro s-a deplasat mai întâi la Colegiul Tehnic Rădăuţi, desemnat ca organizator al Balului Balurilor din judeţul Suceava în 2011. Cu zâmbetul la purtător, elevii colegiului rădăuţean, însoţiţi de Ionela Mihaela Bîndiul, profesorul coordonator al Balului Bobocilor susţinut în această toamnă de liceeni, au întâmpinat entuziaşti echipa redacţională, fiind premiaţi cu un fond de carte constituit din peste 100 de volume, scrise de autori români, care sunt studiaţi la ora actuală în liceele din România.

Surprins de vizita echipei NewsBucovina.ro şi totodată onorat de distincţia şi premiul obţinut de elevii săi, directorul Colegiului Tehnic Rădăuţi, Gelu Ţugulea, a declarat: “Sunt impresionat de acţiunea întreprinsă de NewsBucovina.ro. Omul are nevoie de materializări, ele sunt o confirmare a aprecierii lui. Nu contează ce dai omului, important este ce trezeşti în el, lucru pe care prof. Bîndiul a reuşit să îl facă şi în acest an cu elevii noştri”.

Prof. Ionela Mihaela Bîndiul: “Volumele pe care le-aţi dăruit colegiului nostru sunt extraordinare şi de mare ajutor”

Încântată de volumele primite, mai ales din cauza faptului că este profesoară de limba română, prof. Ionela Mihaela Bîndiul a apreciat:

“Suntem foarte onoraţi de premiul primit din partea publicaţiei NewsBucovina.ro. Felicităm deopotrivă toţi participanţii, fiindcă implicarea, creativitatea, emoţia şi spiritual de echipă de care au dat dovadă s-a văzut. Sperăm să continuăm în limitele fair-play-ului şi în anul următor. Suntem bucuroşi de fondul de carte primit pe care, cu siguranţă, o să-l valorificăm. DIPLOMA pe care am primit-o din partea echipei redacţionale va fi postată într-un loc de onoare în liceul nostru. Volumele pe care le-aţi dăruit colegiului nostru sunt extraordinare şi de mare ajutor, deoarece lipseau din biblioteca noastră. Gabriel Liiceanu le va fi de mare ajutor elevilor de clasa a XII-a care se pregătesc să susţină examenul de bacalaureat. De asemenea, volumele semnate de Constantin Noica şi Andrei Pleşu vor fi valorificate în studiul literaturii”.

După ce ne-am îndeplinit misiunea la Colegiul Tehnic Rădăuţi, ne-am oprit la Colegiul Naţional “Alexandru cel Bun” din Gura Humorului, unde am oferit al doilea fond de carte, care, de această dată, a numărat peste 80 de volume. Primitoare, gazdele colegiului au apreciat gestul echipei NewsBucovina.ro exprimându-şi totodată regretul că nu au reuşit să se menţină pe primul loc al clasamentului, unde s-au aflat până aproape de finalul competiţiei balurilor. Menţionăm că înainte cu trei ore de afişarea rezultatului final, Colegiul Naţional “Alexandru cel Bun” din Gura Humorului se afla în fruntea topului care indica “Cel mai bun Bal al Bobocilor 2011” din judeţ.

Prof. Mihaela Ursaciuc: “Suntem foarte încântaţi. Vom folosi cu siguranţă fondul de carte pe care l-am primit. Sunt cărţi importante din literatura română scrise de autori consacraţi

“Întotdeauna ceea ce înseamnă promovarea spiritului competiţional ne animă, ne pare rău că suntem doar pe locul II, dar căutând partea plină a paharului mă gândesc că puteam fi şi pe locul << n >> , aşa că suntem foarte încântaţi. Vom folosi cu siguranţă fondul de carte pe care l-am primit. Sunt cărţi importante din literatura română scrise de autori consacraţi. Mulţumim NewsBucovina.ro pentru sprijinul acordat în promovarea şcolii noastre. Până anul viitor când vom primi diploma cu locul I, o vom afişa pe aceasta la loc de cinste în şcoala noastră”, a declarat încrezătoarea prof. Mihaela Ursaciuc, director al Colegiului Naţional “Alexandru cel Bun” din Gura Humorului.

Echipa NewsBucovina.ro felicită toate colegiile şi liceele din judeţul Suceava, care au intrat în competiţia balurilor 2011!


Intră acum și în grupul de