Daca nu se strica vremea, pe santierele sucevene se va mai lucra pana la jumatatea lunii decembrie (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Lucrările pe santierele deschise cu fonduri europene pe raza municipiului reşedinţă de judeţ vor mai avea activitate exterioară până cel târziu la mijlocul lunii decembrie şi acest lucru numai dacă vremea va permite.

Afirmaţiile aparţin edilului şef al municipiului Suceava, Ion Lungu, în cadrul ultimului comandament pe investiţii susţinut cu reprezentanţii societăţilor de construcţii şi a diriginţilor de şantier pe parcursul zilei de marţi la sediul administraţiei locale.

După întâlnire, primarul oraşului s-a declarat mulţumit de ritmul în care au mers lucrările până acum, având în vedere că şi timpul a ţinut cu constructorii permiţându-le o activitate mai îndelungată. La mijlocul lunii decembrie, va mai avea loc un comandament, după care şantierele vor intra în conservare cel puţin până după sărbători, urmând ca la întoarcere muncitorii să intervină la lucrări doar în interiorul construcţiilor.

Pe raza municipiului Suceava sunt deschise patru şantiere mari ce beneficiază de fonduri europene, fiind vorba despre cel al parcajelor subterane din centrul oraşului, al Centrului Tradiţiilor Bucovinene din apropierea patinoarului artificial, reabilitarea a 12 străzi sucevene, în special din cartierele Burdujeni şi Iţcani şi reafacerea sistemului de iluminat public pe principala arteră de circulaţie din oraş.


Intră acum și în grupul de