Tinerii PDL-isti suceveni nu au uitat de batranii de la azilul din Bogdanesti in preajma Sarbatorilor de Iarna


Intră acum și în grupul de

În preajma Sărbătorilor de Iarnă, tinerii democrat-liberali suceveni continuă să-i sprijine pe bătrânii de la azilul din Bogdăneşti. Astfel, 40 de tineri PDL-işti, în frunte cu preşedintele Alexandru Salup, cu prim-vicepreşedintele Ilie Duca, secretarul general Ciprian Creţu, scretarul general adjunct Cristian Sapariuc şi vicepreşedinţii Gabriel Rîşca respectiv Dinu Arminici s-au prezentat recent la Centrul Judeţean de Transfuzii, unde au donat fiecare câte 450 de ml de sânge.

Cu cele aproximativ 300 de bonuri de masă în valoare de 9 lei fiecare primite în urma acţiunii de donare de sânge peste care au mai adăugat şi fonduri proprii tinerii democrat-liberali de la organizaţia municipală Suceava au cumpărat alimente, fructe şi legume pe care le-au donat azilului de la Bogdăneşti, acolo unde trăiesc 130 de bătrâni din care 30 sunt imobilizaţi la pat.

„Am fost foarte bine primiţi de bătrânii din azil aceştia fiind foarte bucuroşi să vadă că cineva le trece pragul. Am rămas la rândul nostru foarte impresionaţi de aceşti bătrâni, de poveştile lor de viaţă şi cred că între noi s-a creat o legătură sufletească”, a declarat preşedintele organizaţiei muncipale Suceava de tineret a PD-L, Alexandru Salup.

El a mai spus că tinerii democrat-liberali vor continua să fie alături de cei care au nevoie de o mână de ajutor, precizând că nu este pentru prima dată când aceştia sprijină bătrânii de la azilul din Bogdăneşti, la o acţiune precedentă participând şi preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PDL, Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de