Am anticipat corect. Gheorghe Flutur a primit Trofeul Galei Zece pentru Romania


Intră acum și în grupul de

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a primit, sâmbătă seara, Trofeul Galei Zece pentru România în cadrul Galei Regionale Moldova, organizată la Iaşi de postul de televiziune Realitatea TV.

Astfel, la categoria Dezvoltarea infrastructurii şi turism, au existat patru nominalizări, Consiliul judeţean Suceava, municipiul Piatra Neamţ, comuna Suceviţa, şi comuna Vama, iar premiul a fost acordat Consiliului Judeţean Suceava.

Preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a mulţumit organizatorilor pentru acordarea acestui premiu şi televiziunii Realitatea TV că a fost prezentă în Bucovina atât pentru promovarea zonei cât şi atunci când a fost greu, la inundaţii.

Flutur nu a pierdut prilejul de a face reclamă zonei şi de a îndemna românii să-şi petreacă Sărbătorile de Iarnă în Bucovina.

În cadrul Galei organizată de Realitatea TV a mai fost nominalizată, la categoria Dezvoltare comunitară şi urbanistică, Primăria Suceava, dar premiul a fost câştigat de Primăria Iaşi pentru dezvoltarea proiectului urbanistic Palas, finanţat de Iulius Grup şi Consiliul Judeţean Bacău pentru modernizarea unui drum judeţean.

Printre sucevenii nominalizaţi în cadrul Galei s-au mai numărat Vasile Timu, S.C. Timagro S.R.L, Suceava pentru Agricultură, Aurel Dascălu, lutier din localitatea Forăşti, Fanfara din Calafindeşti şi Gheorghe Magopăţ, olar din Marginea la categoria etnografie, folclor, meşteri populari.


Intră acum și în grupul de