Batran de 74 de ani, gasit mort in patul in care dormea de catre pompierii radauteni (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

O bărbat în vârstă de 74 de ani a fost găsit mort, miercuri dimineaţă, de pompierii militari chiar în patul în care acesta dormea. Din datele pe care le deţinem, se pare că victima a decedat în urma intoxicării cu fumul provocat de un incendiu izbucnit în camera în care se afla.

Corpul fără viaţă al bărbatului a fost identificat de pompierii Detaşamentului Rădăuţi, solicitaţi să intervină în jurul orelor 07:00, “pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuinţă socială, aparţinând primăriei din comuna Dorneşti, judeţul Suceava”, după cum ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, plt.maj. Alin Găleată.

În anunţul făcut la numărul unic de urgenţă 112, se bănuia că în interiorul casei se afla şi un locatar, în persoana unui bărbat care locuia singur.

Din păcate, incendiul a fost observat târziu de către locuitorii din comună, care de altfel au şi anunţat pompierii „la sosirea echipajelor de pompieri, arzând obiecte de mobilier şi materiale textile din interiorul unei camere, existând pericolul de propagare la întreaga casă şi o locuinţă aflată în imediata apropiere”, după cum ne-a mai declarat Alin Găleată.

Militarii au trecut la lichidarea incendiului, concomitent cu localizarea victimei în locuinţă şi, ulterior, începerea manevrelor de resuscitare. Din nefericire, pentru bărbatul în vârstă de 74 de ani nu s-a mai putut face nimic, fumul gros şi înecăcios ducând la decesul acestuia în timp ce dormea.

Din primele cercetări, a rezultat că incendiul a izbucnit din cauza jarului căzut din sobă, amplasată necorespunzător faţă de materialele combustibile.


Intră acum și în grupul de