La 17 ani, se specializase in furtul de bijuterii din case particulare


Intră acum și în grupul de

O minoră de 17 ani din comuna Sadova, judeţul Suceava, se bucură de o atenţie deosebită din partea organelor de ordine după ce a reuşit o spargere pe care şi cei mai mari hoţi sunt invidioşi.

Potrivit datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă al IPJ Suceava, poliţiştii au stabilit, în urma cercetărilor efectuate, că fata este autoarea unui furt ce a avut loc pe parcursul zilei de marţi, la o locuinţă particulară din municipiul Câmpulung Moldovenesc şi care figura cu autori necunoscuţi.

Din casa omului, tânăra infractoare a plecat cu o importantă cantitate de bijuterii a căror valoare totală se ridică la suma de peste 42.500 de lei.

„În baza autorizaţiei de percheziţie domiciliară emisă de Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, polițiștii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Politiei Câmpulung Moldovenesc, sprijiniţi de o grupa de intervenţie SIR din cadrul IPJ Suceava au efectuat o percheziţie în comuna Pojorâta, în urma căreia a fost identificat şi recuperat 95% din prejudiciu”, ne-au mai comunicat sursele citate.

În prezent, cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a întregii activităţi infracţionale a minorei.


Intră acum și în grupul de