Alexandru Baisanu neaga vehement afirmatiile Catalinei Vartic cum ca primarul liberal din Dumbraveni va candida din nou din partea UNPR (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Liderul liberalilor suceveni, Alexandru Ştefan Băişanu, a ţinut să dezmintă total zvonurile potrivit cărora primarul din Dumbrăveni, judeţul Suceava, care este sub culorile politice ale PNL, va candida pentru un nou mandat de primar din partea formaţiunii UNPR.

Preşedintele PNL Suceava, a afirmat în cadrul unei conferinţe de presă susţinută pe parcursul zilei de joi la sediul partidului, că nu este vorba decât despre afirmaţii neadevărate venite din partea şefei UNPR Suceava. „Afirmaţiile Cătălinei Vartic sunt total nefondate”, a spus Alexandru Băişanu.

La finele săptămânii trecute, preşedinta UNPR, Cătălina Vartic, a declarat în cadrul Conferinţei Judeţene a formaţiunii politice că trei primari au spus că vor merge alături de UNPR în alegerile din 2012. Ea a afirmat că aceştia sunt Violeta Ţăran de la Berchişesti, Paul Buhlea de la Rădăşeni şi Ioan Pavăl de la Dumbrăveni şi că până la sfârşitul anului, vor veni încă cinci primari.

„În opinia mea, capacitatea de şantaj şi cele financiare de a cumpăra primari de care dispune preşedintele UNPR, acest general Oprea, sunt foarte mari. Din discuţiile purtate de mine cu primarul de la Dumbrăveni, a reieşit concluzia clară că nu a trecut sub nici o formă la UNPR, punct, iar doamna Vartic nu a dorit decât să se laude”, a declarat şeful PNL Suceava, Alexandru Băişanu.

Potrivit acestuia, Ioan Pavăl, primarul din Dumbrăveni, a fost la Bucureşti pentru sprijin în obţinerea de fonduri necesare implementării unor proiecte pe raza localităţii pe care o conduce, iar ministrul Gabriel Oprea s-a oferit să-i ofere acest sprijin dacă edilul comunei trece în barca UNPR.

Băişanu a mai adăugat că „urmează în perioada imediat următoare noi discuţii mai serioase pe această temă”.


Intră acum și în grupul de