Saptamana neagra pentru judetul Suceava. O sinucidere si alte trei tentative de acest fel inregistrate in doar 4 zile

În decurs de mai puţin de o săptămână, în judeţul Suceava, o persoană şi-a pierdut viaţa în urma unui gest suicidal, iar alte trei au ajuns pe patul de spital în urma unor tentative de sinucidere.

Primul caz de acest gen a fost înregistrat în municipiul reşedinţă de judeţ chiar la începutul săptămânii, în dimineaţa zilei de luni, când o tânără de 25 de ani s-a aruncat din dreptul ultimului etaj al unui bloc turn, de pe schelele folosite de muncitori pentru efectuarea unor lucrări de reabilitare a clădirii. Gestul a fost fatal pentru tânăra care a murit pe loc.

Alte trei cazuri în care diferite persoane de sex feminin, cu vârste cuprinse între 29 şi 61 de ani, au încercat să-şi pună capăt vieţii au ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean Suceava. Din fericire, medicii au reuşit să intervină la timp pentru a salva vieţile victimelor care au ales din diferite motive să înghită cantităţi mari de pastile. Potrivit cadrelor medicale toate aceste persoane vor fi nevoite să urmeze ore de consiliere psihologică.