Saptamana neagra pentru judetul Suceava. O sinucidere si alte trei tentative de acest fel inregistrate in doar 4 zile


Intră acum și în grupul de

În decurs de mai puţin de o săptămână, în judeţul Suceava, o persoană şi-a pierdut viaţa în urma unui gest suicidal, iar alte trei au ajuns pe patul de spital în urma unor tentative de sinucidere.

Primul caz de acest gen a fost înregistrat în municipiul reşedinţă de judeţ chiar la începutul săptămânii, în dimineaţa zilei de luni, când o tânără de 25 de ani s-a aruncat din dreptul ultimului etaj al unui bloc turn, de pe schelele folosite de muncitori pentru efectuarea unor lucrări de reabilitare a clădirii. Gestul a fost fatal pentru tânăra care a murit pe loc.

Alte trei cazuri în care diferite persoane de sex feminin, cu vârste cuprinse între 29 şi 61 de ani, au încercat să-şi pună capăt vieţii au ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean Suceava. Din fericire, medicii au reuşit să intervină la timp pentru a salva vieţile victimelor care au ales din diferite motive să înghită cantităţi mari de pastile. Potrivit cadrelor medicale toate aceste persoane vor fi nevoite să urmeze ore de consiliere psihologică.


Intră acum și în grupul de