Doua vieti curmate pe drumurile judetului, in urma traversarilor prin loc nepermis


Intră acum și în grupul de

Inconstienţa pietonilor şi traversarea prin locuri nepermise a drumurilor judeţene intens circulate a condus la pierderea a două vieţi omeneşti iar alte patru persoane s-au ales cu răni grave.

Conform datelor pe care le deţinem unul dintre accidentele mortale a avut loc pe DJ 209M, pe raza comunei Rădășeni. Aici, un conducător auto de 48 ani, din municipiul Fălticeni, în timp ce conducea autoturismul l-a acroşat pe un bărbat de 63 ani, din aceeaşi localitate, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis şi fără să se asigure.

În urma producerii accidentului victima şi-a pierdut viaţa pe loc iar şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Un alt accident mortal s-a înregistrat pe DN 2, în afara localităţii Buneşti, când un conducător auto de 32 ani, din comuna Rediu, judeţul Iaşi, posesor al permisului de conducere categoriile „A,B,C,D” din 2001, a surprins şi accidentat mortal un bărbat de 47 ani, din municipiul Fălticeni, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis şi fără să se asigure.

“Conducătorul auto folosea centura de siguranţă, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei” ne-a mai comunicat IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de