Dragoste cu forta in Radauti, judetul Suceava! Un tanar de 23 de ani a vrut sa-si ia prietena cu ajutorul cutitului din curtea parintilor acesteia


Intră acum și în grupul de

Supărat că părinţii fetei nu-l lasă pe un tânăr de 23 de ani din municipiul Rădăuţi, judeţul Suceava, să o ia de acasă, băiatul s-a hotărât să se impună cu forţa şi cu ajutorul unui cuţit.

Potrivit informaţiilor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, totul s-a petrecut vineri noapte, în jurul orelor 22:00, când a fost solicitată şi intervenţia organelor de ordine

În urma verificărilor efectuate de polițiști. s-a stabilit că agresorul s-a deplasat la locuința unui rădăuţean de 51 ani, pentru a o lua pe fiica acestuia, în vârstă de 23 de ani, la domiciliu său, întrucât sunt prieteni. “Deoarece părinții tinerei nu au fost de acord ca fiica lor să plece de acasă tânărul a recurs la acte de violenţă, a intrat fără drept în curtea imobilului, unde l-a amenințat pe tatăl fetei cu un cuțit și cu bătaia, ulterior, scandalul continuând în stradă”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

Până la urmă scandalul a fost aplanat de organele de ordine, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu, amenințare și portul fără drept al cuțitului, de către polițiștii Biroului Investigații Criminale Rădăuţi.


Intră acum și în grupul de