20 de case din RADAUTI, lasate fara curent de un sofer vitezoman. Afla AICI cum s-a intamplat totul


Intră acum și în grupul de

Viteza excesivă a condus pe parcursul weekend-ului la producerea a două evenimente rutiere neplăcute pe drumurile din judeţul Suceava care din fericire nu au înregistrat şi victime omeneşti în ciuda gravităţii acestora.

Potrivit IPJ Suceava, unul dintre incidente a avut loc pe strada Nicolae Bălcescu din municipiul Rădăuţi când un autoturism condus de un tânăr de 33 de ani din localitate a fost scăpat de sub control din cauza neadaptării vitezei la un carosabil acoperit cu pietriş, acroşând cu laterala dreaptă un stâlp din beton de la reţeaua electrică.

În urma impactului a rezultat rănirea gravă a unu bărbat de 47 ani, pasager în autoturism, care a fost diagnosticat cu ”fractură deschisă antebraţ drept, fractură humerus drept” pentru care necesită peste 30 de zile îngrijiri medicale. În plus stâlpul de beton de la reţeaua electrică a fost rupt în partea de sus, aproximativ 20 de locuinţe de pe strada unde s-a produs accidentul rămânând fără curent electric.

“Imediat după producerea evenimentului rutier, conducătorul auto a plecat de la faţa locului, fiind dispuse măsuri de identificare a acestuia” ne-a mai declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

Cel de-al doilea incident s-a petrecut pe strada Academician Vasile Grecu din municipiul Suceava, când un şofer de 52 ani, în timp ce conducea autoturismul proprietate, deoarece nu a adaptat viteza într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens, după care a intrat în coliziune cu un gard de protecţie metalic aflat pe marginea din partea stângă a drumului.

“În urma coliziunii a rezultat avarierea autoturismului şi distrugerea parţială a gardului, fără a se înregistra victime omeneşti. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei” ne-au mai spus sursele citate.


Intră acum și în grupul de