Primul club de MMA din Moldova s-a deschis oficial, sambata, la Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Moş Crăciun a ţinut să vină puţin mai repede anul acesta pentru iubitoii artelor marţiale şi a sporturilor de contact din judeţul Suceava şi le-a adus cadou acestora primul club sportiv de MMA (mixed martial arts) din zona Moldovei.

Deschiderea oficială a clubului, găzduită de sala sportivă “Unirea” şi intitulat “Bucovina Fight Team”, a avut loc pe parcursul zilei de sâmbătă, în prezenţa unor sportivi de seamă. Pe lângă “Ursul Carpatin”, cum este denumit Gheorghe Ignat, cel care coordonează şi activitatea sportivă a clubului şi care deţine deja şase victorii din tot atâtea meciuri disputate (4 dintre ele fiind în California-America) fiind prezenţi şi luptătorii de Local Kombat Cătălin Moroşanu, alias “Moartea din Carpaţi” şi Sebastian Ciobanu – “Fiul lui Dracula”.

Sala “Unirea” s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru toţi cei care au dorit să participe la deschiderea oficială şi la programul pregătit în acest sens, unde şi-au prezentat talentul şi anii de pregătire, în faţa spectatorilor, sportivi din karateka, lupte greco-romane, box sau kick-box, toate aceste ramuri regăsindu-se în MMA.

“Este absolut minunat să vezi copii la vârste cât mai mici sau tineri că au ales să facă sport! Lăsaţi fraţilor calculatoarele şi apucaţi-vă de mişcare! Sportul înseamnă în primul rând sănătate şi vă modelează caracterul şi vă spun asta pentru că << Moartea din Carpaţi >> are în vene sânge de Bucovina şi ţin enorm la oamenii din aceste zone”, a declarat, în faţa sutelor de spectatori, Cătălin Moroşanu.

Emoţionat de prezenţa atâtor oameni şi de importanţa momentului, Gheorghe Ignat a ţinut să mulţumească tuturor celor care au participat la inaugurarea clubului, numărul acestora oferindu-i încredere că a făcut un lucru bun. “Sper ca pregătirea sportivilor care vor dori să se înscrie să se deruleze fără probleme, iar în cel mai scurt timp posibil, cât mai mulţi luptători MMA de la << Bucovina Fight Team >> să intre în competiţiile oficiale pentru a câştiga”, a mai spus acesta.

De altfel, antrenamentele în noua sală sportivă au început deja, mulţi sportivi dorind să se înscrie înainte de deschiderea oficială a acesteia, alături de ei fiind prezent, zilnic, la programul de pregătire şi “Ursul Carpatin”, împreună cu antrenorul său, Andu Vornicu.


Intră acum și în grupul de