Tanar angajat ca zilier transformat in hot de ocazie in comuna Horodnic de Jos

Un tânăr de 28 de ani din localitatea Horodnic de Sus, judeţul Suceava, a ajuns de sărbători în atenţia poliţiştilor după ce, din angajat zilier la o casă dintr-o comună învecinată, s-a transformat în spărgător de ocazie.

Potrivit informaţiilor puse la dispoziţie de IPJ Suceava, totul a ieşit la iveală după ce o persoană de sex feminin din comuna Horodnic de Jos, în vârstă tot de 28 de ani, a reclamat la poliţie că în perioada 12 – 16 decembrie, autori neidentificați i-au sustras din locuință mai multe bijuterii din aur, respectiv lănţişoare, cercei şi o brăţară, a căror valoare totală este de circa 3.500 lei.

“În urma activităților specifice întreprinse de polițiști, a fost identificat suspectul în comiterea faptei în persoana unui tânăr de 28 ani, din comuna Horodnic de Sus, stabilindu-se că acesta la data de 12.12.2011, a lucrat la locuinţa victimei, iar în intervalul orar 11.00–12.00, a rămas singur, timp în care a sustras bijuteriile” ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

Pe parcursul cercetărilor, învinuitul a recunoscut fapta comisă, urmând a restitui bunurile sustrase către partea vătămată dar tot s-a ales cu dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

loading...