Tanar angajat ca zilier transformat in hot de ocazie in comuna Horodnic de Jos


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 28 de ani din localitatea Horodnic de Sus, judeţul Suceava, a ajuns de sărbători în atenţia poliţiştilor după ce, din angajat zilier la o casă dintr-o comună învecinată, s-a transformat în spărgător de ocazie.

Potrivit informaţiilor puse la dispoziţie de IPJ Suceava, totul a ieşit la iveală după ce o persoană de sex feminin din comuna Horodnic de Jos, în vârstă tot de 28 de ani, a reclamat la poliţie că în perioada 12 – 16 decembrie, autori neidentificați i-au sustras din locuință mai multe bijuterii din aur, respectiv lănţişoare, cercei şi o brăţară, a căror valoare totală este de circa 3.500 lei.

“În urma activităților specifice întreprinse de polițiști, a fost identificat suspectul în comiterea faptei în persoana unui tânăr de 28 ani, din comuna Horodnic de Sus, stabilindu-se că acesta la data de 12.12.2011, a lucrat la locuinţa victimei, iar în intervalul orar 11.00–12.00, a rămas singur, timp în care a sustras bijuteriile” ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

Pe parcursul cercetărilor, învinuitul a recunoscut fapta comisă, urmând a restitui bunurile sustrase către partea vătămată dar tot s-a ales cu dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.


Intră acum și în grupul de