Explozie intr-un bloc din municipiul Suceava ! Cinci adulti si trei copii evacuati din cauza fumului (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

O puternică explozie urmată de incendiu a pus pe jar locuitorii unui bloc situat pe strada Eroilor din municipiul Suceava, duminică dimineaţă, în jurul orelor 09:30. Imediat, la faţa locului, s-au deplasat militarii Detaşamentului de pompieri Suceava cu o autospecială de stingere şi modulul SMURD.

Potrivit datelor oferite de Biroul de presă din cadrul ISU Suceava, la sosirea echipajelor incendiul se manifesta violent în dormitorul apartamentului situat la parterul imobilului, existând oricând pericolul să se extindă şi la camerele celelalte sau apartamentele vecine.

“În timp ce o echipă de pompieri a trecut la localizarea şi lichidarea incendiului, o alta, a evacuat cinci persoane adulte şi trei copii. Aceasta a fost o măsură preventivă din cauza cantităţilor mari de fum şi gaze toxice”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, plt.maj. Alin Găleată.

Mai mult, două persoane, un copil de 16 ani şi o femeie de 47, au avut nevoie de asistenţă medicală după ce au suferit atacuri de panică.

În urma incendiului, a ars mobilierul din cameră, canapea, masă scaune şi un pătuţ, un televizor, un computer şi alte produse textile cercetările stabilind că totul a plecat de la un cablu electric defect ce a produs un scurtcircuit.

“Enigma “exploziei” a fost elucidată de către pompieri când aceştia au găsit tubul televizorului şi mai multe tuburi spray explodate, una dintre aceste deflagraţii alertând persoana care a sunat la 112”, a mai adăugat Alin Găleată.


Intră acum și în grupul de