Gheorghe Flutur: „As vrea ca Mos Craciun sa-mi aduca acasa copiii” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Clădirea Palatului Administrativ din centrul municipiului Suceava este luată cu asalt zilele acestea de colindători şi grupuri de urători care doresc să transmită autorităţilor judeţene gândurile de bine, după datina străbună.

Conform afirmaţiilor preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, primele cete de urători au început să apară încă de pe parcursul zilei de marţi şi până vineri, sunt anunţate în fiecare zi noi grupuri.

Pentru cei mai puţini la număr şi care încap în holul central al clădirii, colindătorii, sunt primiţi sub bradul de Crăciun al instituţiei, dar au fost şi cazuri în care acest lucru nu a fost posibil, reprezentanţii deliberativului judeţean şi ai Prefecturii primind urătorii pe treptele din faţa clădirii. Este vorba de cei aproximativ 250 de copii îmbrăcaţi în costume de Moş Crăciun, proveninţi de la mai multe unităţi de învăţământ din municipiul reşedinţă de judeţ, care au participat miercuri la “Parada Moşilor”.

Respectând tradiţia, toţi urătorii au fost răsplătiţi pentru efortul depus cu colăcei, fructe şi nuci, dar în cadouri, mai ales pentru cei mai mici dintre colindători, au fost strecurate şi sucuri şi dulciuri de tot felul.

Întrebat unde îşi va petrece sărbătorile şi ce ar dori să-i aducă Moşul, prim- vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, că va petrece sărbătorile de Crăciun în familie şi că cel mai mare cadou pe care îl poate primi este ca, de sărbătoarea naşterii Domnului, să vină acasă şi cei doi copii ai săi. „Aş vrea ca Moş Crăciun să-mi aducă acasă copiii, sunt amândoi destul de departe, dar sper că dorinţa mea se va îndeplini”, a spus Flutur care a precizat că îşi mai doreşte odihnă şi linişte.

În plus, preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a mai spus că speră ca de Crăciun să fie zăpadă astfel încât turiştii care vin în Bucovina să se simtă foarte bine.


Intră acum și în grupul de