Deputatul Ioan Balan a fost „Mos Craciun” pentru copiii de la gradinita din Mitocu Dragomirnei


Intră acum și în grupul de

Atmosferă de sărbătoare şi bucurie mare la Grădiniţa cu Program normal din comuna suceveană Mitocu Dragomirnei, unde cei peste 100 de copii ai unităţii preşcolare l-au întâmpinat, ieri, pe Moş Crăciun, cu un impresionant program artistic.

În sala arhiplină, micuţii de la grădiniţa din Mitocu Dragorminei au colindat, au urat şi au cântat încântându-i de-a dreptul pe cei prezenţi, printre aceştia numărându-se deputatul PD-L, Ioan Bălan, care şi-a asumat rolul Moşului, primarul comunei, Dănuţ Solcanu, şi părinţii copiilor.

[gallery columns=”4″ link=”file” ids=”13545, 13546, 13547″ limit=”1″ wraptag=”div” navwraptag=”div” cellclass=”smd_slimbox” navclass=”smd_slimbox_nav” prevlabel=”« inapoi” nextlabel=”inainte »” />

La finalul programului artistic, parlamentarul democrat-liberal s-a arătat vădit impresionat de talentaţii interpreţi, felicitându-i atât pe ei cât şi pe părinţii lor şi pe educatoarele care s-au ocupat de pregătirea celor mici. Deputatul sucevean a oferit copilaşilor daruri consistente şi a promis că în perioada următoare va dota grădiniţa cu o staţie de amplificare şi cu microfoane pentru a creşte calitatea programelor artistice.

„Am rămas impresionat de copii cărora le spun „bravo”. Le spun „bravo” şi părinţilor pentru că au copii aşa de frumoşi şi de educaţi şi nu în ultimul rând le spun „bravo” celor care se ocupă zi de zi de ei, educatorilor care au reuşit chiar dacă trăim o perioadă un pic mai grea să-şi facă treaba şi unul din lucrurile bune făcute ne-a bucurat pe noi astăzi aici. Pentru mine personal, e o emoţie deosebită pentru că îmi amintesc când eram la grădiniţă la fel ca şi voi cu o săptămână- două înainte de sărbători învăţam mai mult poezii şi mai puţine colinde pentru că aşa erau vremurile atunci. Mă bucur că sunt şi astăzi alături de voi aici la Mitocu Dragomirnei, unde tot timpul m-am simţit bine, pot să spun ca acasă. M-aţi primit foarte bine tot timpul şi încerc şi eu, de fiecare dată, şi cu fiecare prilej, să fiu alături de dumneavoastră. Sărbători Fericite”, le-a transmis deputatul Ioan Bălan celor prezenţi.


Intră acum și în grupul de