Tanar de 17 ani, batut pentru ca a refuzat invitatia de a sta la masa cu agresorul


Intră acum și în grupul de

Refuzul de a se aşeza la masa unui fălticenean de 24 de ani, într-un bar din localitate, l-a făcut pe un tânăr de 17 ani din municipiul Fălticeni, judeţul Suceava, să ajungă la spital pentru îngrijiri medicale.

Potrivit datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul a avut loc miercuri în jurul prânzului când victima, se afla într-un bar din localitate, la un aparat electronic de jocuri.

La un moment dat, minorul a fost invitat de un alt tânăr de 24 de ani, din Fălticeni, să se aşeze la masa acestuia. „Pentru că victima a refuzat invitaţia, agresorul s-a deplasat lângă aceasta, lovindu-l pe băiat cu palma peste faţă şi cu o sticlă în zona capului”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp.princ. Gabriel Panţiru.

Partea vătămată a fost transportată la Spitalul Municipal Fălticeni, unde medicul de gardă a stabilit diagnosticul de „plagă contuză frontală stângă”, precizând că pacientul nu rămâne internat, nefiindu-i pusă viaţa în pericol. Minorul s-a prezentat la sediul Poliţiei municipiului Fălticeni împreună cu tatăl său, care a depus plângere împotriva agresorului, ne-a mai comunicat IPJ Suceava.

De altfel, în cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „lovire sau alte violenţe”, ce urmează a fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de