Peste 600 de jucarii au fost donate in cadrul unei campanii sustinute de Shopping City Suceava si “Salvati copiii”. Detalii aici


Intră acum și în grupul de

Peste 600 de jucării, dintre care 300 de ursuleţi din pluş au fost donaţi de Shopping City Suceava unor grădiniţe din judeţul Suceava, în urma campaniei ”Donează un ursuleţ de pluş pentru un zâmbet de copil”, iniţiată de shopping mall-ul sucevean în parteneriat cu “Salvaţi Copiii” filiala Suceava, informează într-un comunicat de presă, Anca Ciutac, marketing specialist în cadrul complexului comercial.

Potrivit acesteia campania a fost desfăşurată în perioada 5-20 decembrie, iar jucăriile au fost strânse cu sprijinul locuitorilor din Suceava.

“Jucăriile au fost donate la Grădiniţele cu program normal Nr. 1, 2 şi 3 din Baia, Grădiniţa cu program normal din Valea Moldovei şi Grădiniţa cu program normal din Mironu.

Peste 500 de copii vor avea cu ce să se joace în cadrul activităţilor educative, simţind spiritul Sărbătorilor de iarnă”, se arată în document.

“Shopping City Suceava şi << Salvaţi Copiii >> Suceava mulţumesc tuturor celor care s-au implicat în campanie şi au făcut posibil ca pe feţele copiilor să apară zâmbete”, transmite Anca Ciutac în comunicatul de presă.


Intră acum și în grupul de