Tigari de peste 150 de milioane de lei vechi, gasite de politisti in traficul rutier


Intră acum și în grupul de

Un simplu control de rutină efectuat în traficul rutier i-a făcut pe poliţiştii suceveni să găsească ţigări de contrabandă în valoare de peste 150 de milioane de lei vechi.

Conform datelor IPJ Suceava, lucrătorii Secției nr.14 de Poliție Rurală Vama, aflați în serviciu de patrulare, au oprit în trafic pe DJ 176, pe raza comunei Moldovița, autoturismul condus de un tânăr de 20 ani, din comuna Izvoarele Sucevei.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, s-au găsit ascunse în portiere și în cutia metalică confecționată sub partea din spate a autoturismului aproximativ 2.000 de pachete cu țigări de provenind din Ucraina.

„Din declarațiile suspectului a rezultat că a achiziționat cantitatea de țigări de la o persoană necunoscută în zona împădurită din apropierea satului Brodina de Sus”, ne-a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp.princ. Gabriel Panţiru.

În urma „descoperirii” autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Poliției municipiului Câmpulung Moldovenesc, iar ţigările au fost confiscate, tânărul fiind acum cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de „contrabandă”.


Intră acum și în grupul de