Copil de 9 ani din Suceava, talharit pe cand se afla cu colindul


Intră acum și în grupul de

Un copil de doar nouă ani din municipiul reşedinţă de judeţ nu îşi va aduce aminte cu plăcere de Crăciunul de anul acesta, după ce a fost tâlhărit de persoane necunoscute chiar în momentul în care era cu colindul.

Potrivit datelor pe care le deţinem, în urma cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că minorul se afla la colindat, iar în jurul orei 18:00, a fost apelat telefonic de către mama sa care i-a solicitat să se deplaseze la domiciliul bunicii pentru a-i aduce două telefoane uitate acasă.

„În drumul spre domiciliu acestora, băiatul s-a abătut la locuinţa unor prieteni de familie a părinţilor pentru a-i colinda. La intrarea în bloc, pe str. Narciselor din municipiul reşedinţă de judeţ, a fost acostat de doi tineri, dintre care unul i-a pus mâna la gură şi i-a imobilizat mâinile la spate, iar celălalt i-a smuls o borsetă pe care o avea sub jachetă”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp.princ. Gabriel Panţiru.

În borseta furată minorul avea trei telefoane mobile, suma de 120 lei câştigată cu colindul şi cheile de la apartamentele părinţilor şi a bunicilor, prejudiciul total ridicându-se la suma de aproximativ 600 lei.

În cauză, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Suceava efectuează cercetări faţă de autori necunoscuţi sub aspectul comiterii infracţiunii de „tâlhărie”.


Intră acum și în grupul de