Accident feroviar, in Ajunul Craciunului pe raza localitatii Liteni, judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Grăbit să termine treburile pe care le avea de făcut în Ajun de Crăciun, un conducător auto în vârstă de 44 de ani, din localitatea Bosanci, judeţul Suceava, a fost implicat într-un accident feroviar pe DJ 208C, la pasajul de trecere la nivel cu calea ferată din oraşul Liteni.

Potrivit informaţiilor oferite de IPJ Suceava, se pare că şoferul, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, nu a observat semnalele acustice și luminoase ale barierei CFR, intrând în coliziune cu trenul personal Bacău – Suceava Nord.

Doar o minune a făcut ca pe lângă faptul că a rămas în viaţă, conducătorul auto să scape fără nici o leziune.

La fața locului, a fost solicitată şi prezenţa unui echipaj de intervenție din cadrul CFR, care a constatat faptul că linia curentă și semnalele barierei şi bariera inclusiv nu au avut de suferit în urma evenimentului rutier, după care împreună cu lucrători din cadrul Primăriei orașului Liteni s-a procedat la eliberarea părții carosabile a DJ 208C.

„Din discuțiile purtate cu șeful de tren, a rezultat faptul că în urma evenimentului rutier locomotiva trenului și garnitura nu au suferit pagube materiale garnitura CF continuându-şi drumul după finalizarea cercetărilor, iar conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest”, ne-au mai declarat sursele citate. Chiar dacă rezultatul a fost negativ, bărbatul a rămas fără permisul de conducere.


Intră acum și în grupul de