Se plimba linistit cu o pusca cu luneta chiar daca nu avea nici un act pentru aceasta


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 23 de ani din comuna Iaslovăţ, judeţul Suceava, a rămas fără puşca cu lunetă, după ce a fost prins de poliţişti plimbându-se fără nici o grijă cu aceasta chiar dacă nu avea niciun drept.

Potrivit IPJ Suceava, incidentul a avut loc la miezul nopţii dintre miercuri şi joi când o patrulă din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 3 Marginea, care se afla în timpul serviciului pe DC 42A, pe raza comunei Arbore, a oprit pentru control autoturismul condus de către tânăr.

Cu ocazia verificărilor efectuate în interiorul autovehiculului, în portbagajul acestuia s-a identificat o armă cu aer comprimat, ce avea montată o lunetă, cel mai probabil cu scopul de a bracona.

„Fiindu-i solicitate documentele de provenință și autorizare a armei pe care o transporta, conducătorul auto a declarat că a cumpărat-o din Italia pe bază de act de identitate și nu posedă permis de port armă pentru aceasta”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp.princ. Gabriel Panţiru.

Arma a fost ridicată pe bază de dovadă, iar celui în cauză i s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunii de port și transport de arme fără drept.


Intră acum și în grupul de