Muzica pentru toate gusturile la Revelionul in aer liber din parcarea Iulius Mall Suceava (VIDEO)

Municipalitatea suceveană a pregătit şi la acest final de an un spectacol garantat de artişti ai momentului, consacraţi fie pe plan local, fie naţional, pregătiţi să încânte auzul sucevenilor la trecerea dintre ani, pe scena amplasată în parcarea Iulius Mall Suceava.

Programul Revelionului 2012:

● Ora 21.00 – Călin Brăteanu, Laura Haidău, Nicolae Vieru

● Ora 21.30 – Alb-Negru

● Ora 22.00 – Alexandru Recolciuc, Dana Dăncilă, Marius Zgâianu

● Ora 22.30 – Odyssey

● Ora 23.00 – Impact

● Ora 23.35 – George Finiş, Cristina Gheorghiu

● Ora 00.00 – FOC DE ARTIFICII

● Ora 00.15 – Sorin Filip

● Ora 00.30 – Radu Ile

● Ora 01.00 – Ciro de Luca

● Ora 01.30 – Sălceanca, Viorica Galan, Alexandru Dumbravă

„Sper că am reuşit şi în acest an, în măsura posibilităţilor, să asigurăm muzică pentru toate gusturile şi pentru toate vârstele. Vă aşteptăm la Revelionul în aer liber la Iulius Mall, începând cu ora 21.00, în data de 31 decembrie 2011”, a transmis primarul Sucevei, Ion Lungu, în ultima conferinţă de presă susţinută în 2011.

În municipiul Rădăuţi va fi organizat revelionul în aer liber, a declarat primarul Aurel Olărean, care a menţionat că în zona centrală a oraşului vor cânta formaţii de muzică populară dar şi formaţii de muzică pop sau rock. El a spus că la miezul nopţii va fi organizat şi un foc de artificii. Olărean se aşteaptă ca la revelionul organizat în aer liber să participe câteva mii de rădăuţeni, menţionând că va oferi şi şampanie pentru localnici.

Şi în Vatra Dornei revelionul va fi organizat în aer liber în zona staţiunii unde va fi amenajată o scenă pe care vor evolua artişti locali şi din judeţ, iar la miezul nopţii va fi organizat un foc de artificii peste râul Dorna. Primarul municipiului, Ioan Moraru, a precizat că are pregătite şi 50 de sticle de şampanie, dar a spus că majoritatea dornenilor vin la acest revelion în aer liber cu şampanie şi pahare de cristal de acasă.

În municipiul Fălticeni va fi organizat doar un foc de artificii care să marcheze trecerea dintre ani, a declarat primarul Vasile Tofan. El a spus că se aşteaptă ca localnicii să vină în zona centrală a oraşului pentru a petrece trecerea dintre ani împreună şi că aceştia vor veni cu şampania de acasă.

În oraşul Gura Humorului, revelionul va fi organizat la piscina din Parcul Ariniş, iar la miezul nopţii, în centrul oraşului va fi un foc de artificii. Primarul oraşului, Marius Ursaciuc, a spus că, la fel ca în anii precedenţi, localnicii se vor aduna în apropierea bradului din centrul oraşului pentru a urmări focurile de artificii de la miezul nopţii şi a sărbători trecerea în noul an.

În Câmpulung Moldovenesc, municipalitatea nu va organiza spectacole sau focuri de artificii în noaptea de Revelion. Primarul municipiului, Gabriel Constantin Şerban, a declarat că bugetul oraşului nu permite organizarea de astfel de acţiuni, precizând că are de plătit rate, dobânzi şi penalităţi la proiectul de utilităţi judeţean care a inclus şi municipiul. El a spus că, oricum, locuitorii municipiului se adună pe platoul central şi serbează trecerea în noul an, cu şampanie.

loading...