Padurar atacat cu batele si amenintat cu moartea de hotii de lemne prinsi la furat


Intră acum și în grupul de

Un pădurar de 43 de ani din comuna Volovăţ, judeţul Suceava, a fost atacat cu parii de patru hoţi de lemne pe care i-a surprins la furat în pădurea „Obştii Humoreni”. Pe lângă atac, agresorii au proferat şi numeroase ameninţări cu moartea la adresa pădurarului, care a scăpat doar după ce a făcut uz de armamentul din dotare, trăgând un foc în plan vertical.

Potrivit informaţiilor pe care le deţinem, totul s-a petrecut miercuri în jurul prânzului, pe când pădurarul îşi executa rondul alături de alţi doi colegi şi i-a surprins pe hoţi în timp ce curăţau copacii pe care îi tăiaseră ilegal cu puţin timp înainte.

„Pe traseul de deplasare la fața locului, polițiștii au întâlnit o patrulă formată din doi pădurari de 34 ani, din comuna Cacica, în autoturismul cărora se afla și unul dintre agresori, ceilalți trei reuşind să fugă către satul Humoreni”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp.princ. Gabriel Panţiru.

Materialul lemnos a fost lăsat în custodia Ocolului Silvic Solca, iar în cauză s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ultraj”, ce urmează a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, competent spre soluționare. În acelaşi timp, poliţiştii încearcă să le identifice şi să le tragă la răspundere şi pe celelalte trei persoane care au reuşit să fugă.


Intră acum și în grupul de