Hotii au furat din casa unei dornence bani si bijuterii totalizand 56.000 de lei, in timp ce aceasta se afla la petrecerea de Revelion

Ultima noapte din 2011 a adus unei femei din municipiul Vatra Dornei un prejudiciu de peste 56.000 de lei, după ce locuinţa acesteia a fost călcată de hoţi pe când se afla la petrecerea de Revelion. Potrivit unui comunicat de presă remis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava, primele verificări au stabilit că victima a plecat în jurul orei 21.45, împreună cu ginerele şi fiica sa, la un restaurant din localitate unde a participat la petrecerea de Revelion.

Revenind acasă în jurul orei 04,20 a constatat că geamul de la dormitorul său este întredeschis şi în cameră sunt urme de răvăşire, motiv pentru care a verificat o geantă pe care o lăsase într-un dulap, constatând că din interiorul acesteia i-a fost furată suma de 30.100 lei, 4.195 Euro şi 2.000 de dolari.

De asemenea, i-au fost furate şi trei inele din aur în greutate totală de 10 grame, în valoare de 1.900 lei, valoarea totală a prejudiciului fiind de circa 56.765 lei.

Poliţiştii suceveni fac cercetări în acest caz pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.

loading...