Hotii au furat din casa unei dornence bani si bijuterii totalizand 56.000 de lei, in timp ce aceasta se afla la petrecerea de Revelion


Intră acum și în grupul de

Ultima noapte din 2011 a adus unei femei din municipiul Vatra Dornei un prejudiciu de peste 56.000 de lei, după ce locuinţa acesteia a fost călcată de hoţi pe când se afla la petrecerea de Revelion. Potrivit unui comunicat de presă remis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava, primele verificări au stabilit că victima a plecat în jurul orei 21.45, împreună cu ginerele şi fiica sa, la un restaurant din localitate unde a participat la petrecerea de Revelion.

Revenind acasă în jurul orei 04,20 a constatat că geamul de la dormitorul său este întredeschis şi în cameră sunt urme de răvăşire, motiv pentru care a verificat o geantă pe care o lăsase într-un dulap, constatând că din interiorul acesteia i-a fost furată suma de 30.100 lei, 4.195 Euro şi 2.000 de dolari.

De asemenea, i-au fost furate şi trei inele din aur în greutate totală de 10 grame, în valoare de 1.900 lei, valoarea totală a prejudiciului fiind de circa 56.765 lei.

Poliţiştii suceveni fac cercetări în acest caz pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de