Doi indivizi beti au patruns cu forta in locuinta unei sucevence si au provocat distrugeri, chiar in prima zi a noului an


Intră acum și în grupul de

Doi bărbaţi din municipiul Suceava sunt cercetaţi penal pentru distrugere şi violare de domiciliu, după ce beţi fiind, au pătruns cu forţa în locuinţa unei femei fără să poată explica motivul.

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Secţiei de Poliţie Burdujeni, s-a sesizat, duminică la prânz, că doi bărbaţi au pătruns fără drept prin distrugerea uşii de acces, în locuinţa unei femei în vârstă de 35 ani din municipiul Suceava.

Patrula de siguranţă publică a constatat că uşa de acces în apartament este deschisă prezentând urme de forţare în dreptul yalei, iar tocul uşii era desprins de perete. În bucătăria locuinţei a fost găsit un bărbat în vârstă de 36 ani, iar în dormitor un altul în vârstă de 38 ani, ambii din localitate, aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, care nu au putut da explicaţii despre prezenţa lor în această locuinţă.

În holul locuinţei se afla proprietara apartamentului, care a declarat că s-a întors acasă împreună cu mama ei, după ce fusese în vizită la prieteni şi i-a găsit pe cei doi în casă.

Până la venirea ei, cei doi au spart un geam la dormitorul locuinţei cu un scaun şi nu au furat sau distrus alte bunuri.


Intră acum și în grupul de